[Tag] 10 things that would bring Haiqa extreme happiness

kena tag lagi….. (Kenapa sih gw sering banget kena tag) kali ini dari sticyo.

Pake Inggris apa Indo yah??? mmmm

10 things that would bring me extreme happiness

Basically I am a happy girl. it’s not hard to make me happy.
I can easily smile and laugh for a small things.

Demo, I try to write it anyway. And believe me it’s not as easy as I thought. *mungkin karena make bhs inggris kalee ye*

10. Complete my download work. Since my internet access now is very poor and got interupted often.

9. When someone says that she/he will send me “hasil donlotan”

8. Watch another Nao’s drama. I love see him acting.

7. Get a gift from my MP friend with a piece of iJun in it.

6. Read a silly, redicolous, un-important comment in my MP or friend’s MP

5. See another pose of naked iJun *sakit jiwa gw…*

4. Find a link of Fly daddy fly, Taika no Kaishin and Kce world series with english sub

3. Receive an envelope with a ticket of V6 concert in Japan in it, including airtrip and accomodation and also a small mount of money to live in Japan for at least 20 days.

2. Get unlimited internet access for free everywhere I want….. *ngimpi kali yeee*

1. Meet iJun in person, alive, with my bare eyes. *meninggal aja gw *

Ugh…. sticyo, beres ya utang gw?

trus gw mesti ngetag sapa ya??

1. Tatz

2. Ichal

3. Acid

nambahin
4. Widi (sakuranohibi)

5. Erin

dah dulu ah….

29 thoughts on “[Tag] 10 things that would bring Haiqa extreme happiness

  1. haiqa said: 3. Receive an envelope with a ticket of V6 concert in Japan in it, including airtrip and accomodation and also a small mount of money to live in Japan for at least 20 days.

    yaaaaah…kalo ini sih, aku juga seneng mbak…..hehehebtw double tagged, dari styco sama mba haika…^__^ *hrs buru2 dikerjain* hihihi…

  2. haiqa said: 3. Receive an envelope with a ticket of V6 concert in Japan in it, including airtrip and accomodation and also a small mount of money to live in Japan for at least 20 days.

    mau banget….bte, pr ku juga belummalas banget

  3. haiqa said: 2. Get unlimited internet access for free everywhere I want….. *ngimpi kali yeee*

    pasti buat ngdonlot ijun lagi ya mba..hehehetp enak kali ya kalo disetiap area itu free hot spot..sluruppkayak di Jogja..di angkringanpun free hotspott..dasar jakarta..yang free dikit bgt..

  4. haiqa said: 10. Complete my download work. Since my internet access now is very poor and got interupted often.

    menonton film hasil donlotan sendiri memang lebih memuaskan ;p

  5. kekeekke… maap yak dah nambahin kerjaan….XD😄 XDpoint 2 n 3 akuh juga mau..*pengen*yang no.4 mangnya fly daddy fly ada serinya???ini filmnya si lee jun ki itu bukan ya mba?

  6. sticyo said: yang no.4 mangnya fly daddy fly ada serinya???ini filmnya si lee jun ki itu bukan ya mba?

    bukan serial, ntu muviena iJun bukan Junki….Moto : sama aja boong dong…Widi : Gomen, biar rajin ngisi blog hehehe

  7. *ngebayangin kalo mba fiya berhasil bisa akses internet ampe unlimited… mungkin kita akan sering lihat2 bakpao diMP…*wakakakak…. *kabuuurrr*

  8. kesimpulannya… mba fi bakal mati, idup, mati lagi, idup lagi kalo dapet hadiah dari temen MP isinya amplop berisi tiket v6 gratis trus pas disana ketemu ijun, yang serta merta langsung ditelanja**in….merusak jadwal malaikat maut tu mba.😄😄

  9. unee333 said: dapet hadiah dari temen MP isinya amplop berisi tiket v6 gratis trus pas disana ketemu ijun, yang serta merta langsung ditelanja**in….

    Sungguh kesimpulan yang bisa dianggap fitnah yang menyenangkan…

  10. senasib deh mbak. aku juga gitu ama yayang Go. sampe2 dibilang temen2 ma mbak2ku aku tuh pacaran jarak jauh ma Go, invisible girlfriend dll XP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s