The Differences Between Fangirling In Teen Ages and In 20’s and…… Tante2

Abis baca jurnalnya Yamapearl yang menceritakan pengalaman pribadinya dalam ber-Fangirling-ria…. Gw jadi tergelitik *cieeeehhhhhhh* untuk ikutan bikin, versi tante2.
Secara waktu gw teens ama 20’s belon kejeblos ke dunia fangirling, so gw ga punya pengalaman yang sama ama Yamapearl. Tapi kalo ketemu ama beberpa orang yang begono seh udah sering…

Jadi kita mulai ajah…

competition
teen: he’s mine!! u r not allowed to spazz over him. he’s mine onlyyyyy.
20’s: oh my god u love him too? yay! i can fangirling with u then
tante: gw rela kok berbagi suami……


interest
teen: he’s the center of attention, he’s the lead singer, he’s the most handsome. and he’s mine.
20’s: he’s not the most handsome among others, he’s not the best singer, he gets bullied a lot and i love him just the way he is
tante: Boooooooo, body, perut ama bakpao na gitu lo….. *ga nahan!!*

admission
teen: whaaattt? who says they cant sing??? they definitely CAN. CAN. dont u dare say something like that ever again! grrrr
20’s: muahahahaahaha yeah, they’re maybe no boysIImen. but i enjoy them singing❤
tante: Mereka norak, suara pas2an dan dancing na??? *oh… please * I don’t have real reason to love them though….


favorite
teen: i like him the most.
20’s: i love all of them all the same. everybody is special in their own way. one wont do without the others =)
tante: I like him most and all of them when they’re together


perspective
teen: omg he has tattoos D: i kinda like him…less D8
20’s: he was drinking underage and got suspended and i’m waiting for him to be on the spotlight again bcoz he definitely deserves a second chance. drinking underage is not a rite thing to do i agree, but in my case, i also wont approve drinking even if u’re 20 or older😄 but i mean, come on, he lives in entertainment world, in japan. i’ll pay u if u can prove to me NO ONE else did that beside him, which is i doubt. bcoz come on. get real.
tante: yah gemana yah, mereka kan masih muda dan sedang mencari jati diri. Tapi kalo kelakuan mereka tidak terkendali kayak gitu, mereka ga akan bisa sukses untuk seterusnya…


attitude
teen: i dont care if they not really good at singing or dancing. for me they all r the best.
20’s: A needs to improve his singing skill, B needs to improve his rapping skill, C needs to improve his dancing skill, D needs to learn how to talk during MC. it doesnt mean i dislike them by critisizing. in fact, it means i really care about them and want them to be the best by improving what they’re lack of.
tante: ga perlu liad performancenya ato apa, yang penting “buka…buka…buka…”


drama
teen: omg he doesnt get along with him TT______TT
20’s: OMG they have drinking underage scandal, twice, lost two members, got supended, went on hiatus for almost a year, come back with only 6 of them bcoz the other two r still suspended, oh wait, WHAT? now the two r trainees? what the hell is that mean? and seems like somebody stole their budget for PV, and they get very few shows to promote their new singles, no bonus video like the making of the PV, no tv show and never gets to sing soundtrack for drama they’re playing in, even when they r the lead role, even when there r two of them in one drama, well except for that one movie bcoz rage fangirls would bring the jimusho down if the ost was sing by another group. oh, now the trainee no.1 is back? and wtf?? solo??? and trainee no.2 is still MIA. and still no tv shows. should i cry?
tante: Aihhhhhhh, didramatisir amad, cape deh…. emang sapa sih yang diomongin? *actualy I don’t care much*

love
teen: on nooooes, he’s getting married!!! *broken hearted*
20’s: what? they’re not allowed to date? gyahahahaha XDDDDD
tante: Hahahah, berarti mereka bukan gay kan??

Tambahan lagi dari gw,

Pornografity
teen: Ihhhhhhhhh, kok mau2nya foto/maen pelem gituan sih?? *Ilfil*
20’s: Malu2 sambil mau liad juga
tante: Loncat2 kegirangan *gw demen yang beginian neh*


Sex
teen: gw yakin kalo mereka belon pernah ngelakuinnya…
20’s: ini Jepang bung, masa sih mereka begitu? *denial*
tante: Oh come on….. udah umur segitu gitu lo! Masak dipake pipis doang!! wakakakak

Maaf kalo tante2 yang laen ga merasa seperti yang gw rasakan…
Hanya sharing perasaan gw dalam ber-fangirling….. *piss*

Btw, hari ini gw rajin banget posting yah? ampe ada 4 jurnal baru….o_O
Ga ada kerjaan yah!!!

40 thoughts on “The Differences Between Fangirling In Teen Ages and In 20’s and…… Tante2

  1. aduh….tante suru2 yang satu ini… emang straightforward banget LOOOOOOL…ngakak gue bacanya…tapi kebanyakan gaya fangirling yang 20’s emang gue banget boooo….

  2. haiqa said: 20’s: OMG they have drinking underage scandal, twice, lost two members, got supended, went on hiatus for almost a year, come back with only 6 of them bcoz the other two r still suspended, oh wait, WHAT? now the two r trainees? what the hell is that mean? and seems like somebody stole their budget for PV, and they get very few shows to promote their new singles, no bonus video like the making of the PV, no tv show and never gets to sing soundtrack for drama they’re playing in, even when they r the lead role, even when there r two of them in one drama, well except for that one movie bcoz rage fangirls would bring the jimusho down if the ost was sing by another group. oh, now the trainee no.1 is back? and wtf?? solo??? and trainee no.2 is still MIA. and still no tv shows. should i cry?tante: Aihhhhhhh, didramatisir amad, cape deh…. emang sapa sih yang diomongin? *actualy I don’t care much*

    yang diomongin tuh NEWS kan ya? apalagi ini dari journal-nya fans Pi.

  3. iya.. dia NEWS banget!! kakakak… dan yang maksutna him itu sepertinya sih Yamapi hehehehe….Sementara him nya gw beda…. ;pGw bukan nanya literally “sapa sih yang diomongin” tapi lebih gw ga merduliin semua scandal dan gosip2 itu…

  4. Hahaha..Lucu aja ini postingan😄 gue 25% yg gaya 20’s sisanya yg versi tante2 wkwkwkwk..Sebenernya mau ngomentarin lbh dalem tp takut terjadi pertumpahan darah lol

  5. Hihihi, tadinya yang bagian favorite itu mau ditulis geneh I like him most and all of them when they’re together *especially when they’re naked together*trus yang admissionI don’t have real reason to love them though…. *for me enough just to see his biceps*Takut ditendang!!

  6. haiqa said: Hihihi, tadinya yang bagian favorite itu mau ditulis geneh I like him most and all of them when they’re together *especially when they’re naked together*trus yang admissionI don’t have real reason to love them though…. *for me enough just to see his biceps*Takut ditendang!!

    rusak!!!!!!!! XDDDDDDDDD

  7. yah, bener banget neh, been there before jugabtw, yg bagian terakhir itu ancur banget seeeeeeeeeehhhwuakakakakakakakakakbtw, ada tambahan dr gwBAYANGAN KENCAN:teen: makan bareng, gandengan tangan, piknik, nonton, cium di pipi20’s: cium di bibir, pelukan, candle light dinner, dansatante: ranjang, ranjang, dan ranjang lagi……………

  8. Wuaaaaaaaahhhhh, beneur banget Nat!!!Kalo ada acara reality show “mimpi kali ye” ato “pacar sehari” sama cowo2 Jepang itu, gw maunya… ranjang..ranjang….ranjang.. kekekek!!

  9. haiqa said: teen: he’s mine!! u r not allowed to spazz over him. he’s mine onlyyyyy.

    plg males dulu ad yg pens kyk gini.dulu seeh pas jaman masih ngePens rata2 yg 20’s ma tante2..tapi soal date-date-an mah,gw selalu ga perduli..haha

  10. mbak fiy..diriku kok merasa ada kelainan yah?! abis dibaca, kok aku kayak campuran ketiganya???for some condition i like the teen one, for another condition like the 20’s & tantes one, heeeeeee????

  11. LOLaku kayanya masuk urutan tante2 neh..wakakakaka..*eps.bagian buka2an*bahkan mbak..ada “seseorang” di porum sana yang masih ngaku2 seorang idol he’s minepadahal notabene dia dah tante2..mang dasar sinting tuch orang!

  12. ngikuuut..mwahahahahkocak bgd entry na mba..hum pas bgd deskripsina..tp aku masuk juga tuh yg tante2 xd~~Pornografityteen: Ihhhhhhhhh, kok mau2nya foto/maen pelem gituan sih?? *Ilfil*20’s: Malu2 sambil mau liad jugatante: Loncat2 kegirangan *gw demen yang beginian neh* *yg ini maah tante2 bgd saiah hahahahah*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s