No.1 in the world

Even if you think you are a caring person,


Or think that you don’t really need to see yourself in anothers shoes, there are things that you don’t know.

I have come to experience both of these.

People’s time to will come,
And at that time, you will feel that pain for the first time.

A person that treasures themselves
can treasure other people too.


Everyday, I look towards the sky.
I will live being enveloped by the sky, and no matter what, that sky is beautiful.
Today, tomorrow, and from here on out, forever.

☆健☆
Ken

ini entry nya Miyake Ken, di blognya “Nico nico Ken”, sehari setelah pemakaman Mamanya *yang meninggal karena Kanker Pankreas*

Gw suka baca blog nya Ken, karena tulisannya suka dalem….. dan bikin kita mikir…. baca entry nya diatas, gw bisa ngerasain kesedihan yang dalem.

Semoga arwah almarhum diterima disisi nya, dan keluarga yang ditinggalkan diberi ketabahan dan kekuatan…. Amin…

Dan ada artikel di koran setempat yang memberitakan kedatangan V5 di acara pemakaman Mamanya Ken…. Ngeliat mereka dateng ngelayat berlima… kok gw jadi ikutan sedih dan pengen meluk Ken…..!!

click photo to enlarge

16 thoughts on “No.1 in the world

  1. ga tau ya Nee… Setau gw, Ken ini kembar…. Bonyoknya cere, ken ikut nyokapnya dan kembarannya ikut bokap… *kalo ga salah ya..*

  2. Someone that I treasure the most, someone great, someone that I love the most, is no longer in this world.Up till today, and until my moment of death, a woman that I am most proud of.I will never be able to touch you again, nor will I be able to hear your voice anymore.However, I still feel you are near, still feel you next to me.When the wind is blowing, when I feel the sunshine, when I close my eyes, I feel the warmth of your hand in mine.Although leaving your body behind was beyond your control, you are free now and no matter where you are or where you’ve gone, for sure you will be swimming towards where I am, to come see me.I feel that you will be like the sunshine, enveloping me and our family, always watching over us.That is why, all the more I would like the sun to continue shining brightly.In this world, there is no such things as eternity, but for me you were like life itself…Deep inside of me, within the stronghold of my heart, in terms of my life, as long as I am alive, you will continue to live on.I wonder if I turned out to be exactly what you’d imagined, as your son and as an adult.You had been really strict with me but there are still lots of things for you to teach me, and I am now left with a mountain of regrets.However, even this sorrow is a form of learning, and it will be etched deep into my heart.As a person and as a human being, we are all imperfect, and such pains will slowly diminish with every up and down that we go through.I swear!!With this increasing sorrow that brings on heartrending pain,in this world where you had given us life, I am grateful for having been raised by you, and this deep sorrow, I accept that it is the final training that you had given me, from a parent to the child.From now onwards, I will rise above the sorrow, and become a true man, and combining the strength of the strong bonds with my siblings, I will cherish Grandfather, and I will give you peace of mind. And with all my might, I will take on your share, and I will be strong and live on. This, I swear!!☆健☆

  3. ngeliat kenken yang lagi nunduk , yang bikin aku mau nangis :'(pengen meluk rasanya. ditambah baca blognya yang akhir-akhir ini. jadi nangis beneran DX

  4. itu yang dihalaman 1 paling atas, ada gambarnya Ken chan lagi nangis pas di konser di Fukuoka, Hika…Aku jadi ikutan sedih…

  5. jd inget pas konser krn ngga tau hrs ngomong apa g teriak ken-chan, ganbatte!!!maunya sih blg ken-chan, tegarlah…. ngga tau bhs jepangnya apa jd malah blg ganbatte >_<sankyuu, fi… ternyata mama-nya meninggal krn kanker yach. bukan kecelakaansalut g sama kenken. tuh anak emang profesional bangeutpdhal dia pasti ngerasa ngga tenang hrs pergi konser keliling jepang pas mama-nya sakit parah gitudi konser jg dia ngga nunjukin sedikit pun masalahnyacuma pas mama-nya meninggal itu dia ngga tahan & nangis pas nyanyi haneurgh.. liat pic-nya pas nyanyi sambil nangis itu g jd mo ikutan nangis T_Tunee333 : rukun kok.. pas mother day kata2 kenken di majalah ttg nyokapnya bgs bangeut lhooo..tp memang kenken tuh ngga disangka2 pas baca niko niko ken ternyata berbakat jd penulisg suka ngakak2 baca tulisannya yg kocak, tersentuh pas dia ngomong hal2 yg dlm spt di ataskt org kalo mo tau gimana ortunya hrs liat ortunyakenken tuh kocak & kekanak2an (sesuai tampangnya) tp jg baik hati & perhatiandia jg seorg pemikir (liat dr niko2 ken yg kata2nya menyentuh bangeut)dan yg pasti kenken tuh disayang sama semuanyaso seems to me his momma musta been a special lady to raise a son like thatken-chan, yg tabah yach… g percaya almarhumah pasti telah bahagia di surgabeliau sdh ngga ngerasa kesakitan lg & telah menemukan kedamaian abadi di sanatp beliau akan tetap menyayangi & mengawasi kenken dr sana kokjd sekali lg… tabah yach, kenken… dan tetap tegarkenken ngga sendiri… v5 ngga akan membiarkan kenken sendiri..

  6. yang paling cakep mah ijun atuh…. *subyektip pisan… LOL*yang paling keliatan kayak anak kecil… *mukanya kayak masih 20an taun*

  7. Jadi pengen peluk kenken… Hikss..Kata2nya menyentuh banget, makin sayang ama kenken nihDan tiba2 gue koq jadi kangen ama nyokap gue yaaa hiksss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s